Редактор: e-mail: Кадър бТВЕнигма е около това какво точно ще прави Слави

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВЕнигма е около това какво точно ще прави Слави
Коментари Харесай

Политолог: Слави Трифонов направи така, че вотът срещу него да се мобилизира

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Енигма е към това какво тъкмо ще прави Слави Трифонов в политиката. И по отношение на конкретиката на посланията, които те носят, може да наподобява позитив. Това, което обаче българското общество като цяло ще добие като усещане, съгласно мен в доста огромна степен, е в действителност нежеланието на нито една политическа мощ в този парламент да вземе властта.

Това сподели политологът Христо Панчугов в " Лице в лице " по бТВ.

Това че зависи от президента да даде третия мандат, този смисъл като цяло наподобява много слаб и това някак си няма по какъв начин да не направи усещане на българските жители. Слави Трифонов, който постоянно е играл  мощния човек, който знае какво да се направи и по какъв начин да се печели, каквото и да е, в тази обстановка не е това. И даже това да няма разпадащ резултат за неговите гласоподаватели, сигурно ще активизира избор против него. Много огромна част от обществото се тормозиха от резултата на " ИТН " поради популизма, който  въплъщава, по доста други аргументи, поради чисто естетически съображения. Дори и поради това, което се случи. Трифонов пропусна опцията да каже по какъв начин си показва различния модел на ръководство, оттук насетне каквато и акция да се случи, той към този момент няма шанса да го направи. Това е първото усещане. Нали знаете, че то не е вярното, само че постоянно е най-трайното, добави Христо Панчугов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР